06700ed9

nūhou

inkpad-lite_01

I ʻAukake, hauʻoli ʻo PocketBook e hoʻolaha i kāna e-heluhelu hou ʻo InkPad Lite e loaʻa i ka Autumn 2021.

Hōʻike ka Pocketbook InkPad Lite i ka 9.7 E INK Carta HD me ka hoʻonā ʻana o 1200 × 825 me 150 PPI. Hoʻohana ʻia kēia hāmeʻa i nā poʻe makemake i kahi hōʻike kiʻi nui e heluhelu i nā puke a me nā ʻano ʻano kikohoʻe ʻē aʻe.Hoʻohana pū ʻia kēia i nā haumāna e makemake ana i kahi mea e hana ai i nā memo a me nā bookmarks, e hōʻike a mālama i nā ʻāpana koʻikoʻi o ka kikokikona, e hoʻohana i ka puke wehewehe ʻōlelo - e hoʻolilo iā InkPad Lite i mea pono pono ʻole.

ʻO ka Pocketbook Inkpad Lite me ka ʻenehana māmā Smart. He hōʻike mua ka mea i hoʻomālamalama ʻia me 24 mau kukui LED keʻokeʻo e heluhelu ai i ka pō a i nā kūlana haʻahaʻa.Hiki iā ʻoe ke heluhelu me ka ʻoluʻolu loa.

inkpad-lite_06

Hiki iā ʻoe ke hoʻopā i ka capacitive touchscreen hōʻike me kou manamana lima, e kaomi i nā mea hoʻokele a huli i nā ʻaoʻao o kahi ebook a i ʻole nā ​​faila PDF.Hoʻopili pū ʻia kēia hāmeʻa me kahi stylus capacitive, he mea pono no ka hoʻokalakupua a lawe ʻana i nā memo.

ʻO nā hiʻohiʻona PocketBook InkPad Lite me nā pihi mana ʻaoʻao a me ka compactness.ʻO ka mea hou loa o ke kumu hoʻohālike, ʻo ia nā pihi mana i neʻe mai ka ʻaoʻao lalo o ka hāmeʻa a i ka ʻaoʻao ʻaoʻao ʻākau.No nā mea hoʻohana he nui, e lilo ka e-heluhelu i mea ergonomic a maʻalahi ma muli o ka hiki ke hoʻohuli i nā ʻaoʻao me nā pihi ʻaoʻao.

Kākoʻo ʻo Pocketbook inkpad Lite i ka nui o nā palapala ebook, e like me ACSM, CBR, CBZ, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, EPUB(DRM), FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PDF (DRM ), PRC, RTF a me TXT.Aia kekahi mau puke wehewehe ʻōlelo ʻo Abby Lingvo no 24 mau ʻōlelo.Ma muli o ka PocketBook Cloud a me PocketBook Reader app hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻonohonoho i nā puke (a me nā hale waihona puke holoʻokoʻa) ma waena o nā mea like ʻole.Eia kekahi, ʻo nā lawelawe Dropbox a me Send-to-PocketBook me ka Wi-Fi i kūkulu ʻia, e ʻae i ka hoʻoili ʻana i nā puke i ka e-heluhelu i nā kaomi liʻiliʻi.

Hoʻolako ʻia ʻo PocketBook InkPad Lite me kahi kaʻina hana pālua ʻelua, e hāʻawi ana i ka wikiwiki kiʻekiʻe o ka hoʻouka ʻana i nā puke, nā noi, a me ka huli ʻana i ka ʻaoʻao.

ʻO ke ola pākaukau ʻo 2200 mAh, hiki ke kū ma kahi o 4 mau pule, ua haʻalele ʻoe e hauʻoli i ka heluhelu.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-27-2021