06700ed9

nūhou

7-Onyx-Boox-Leaf-eReader-696x435

ʻAʻole kaulana ʻo Onyx akā lawe mai ia me kekahi o nā hāmeʻa hilinaʻi loa i ka mākeke no ke kumukūʻai kūpono.ʻO ka mea hou loa he mea heluhelu e-puke 7-inch hou i kapa ʻia ʻo Onyx Boox Leaf.ʻAʻole hele mai ka ereader me ke kākoʻo stylus.ʻOi aku ka māmā.ʻO ia ka mea heluhelu ebook no laila e noʻonoʻo ʻoe i kāu heluhelu.

Leaf webpage_07-2

Hōʻike ka Leaf i kahi hōʻike 7 iniha E INK Carta HD me kahi hoʻonā o 1680 × 1404 me 300 PPI.Aia kahi hōʻike mua me nā kukui LED keʻokeʻo a me ka amber, hiki ke hāʻawi ʻia i kahi hopena kukui mehana.E manaʻo ʻoe i ka māmā a maikaʻi.Loaʻa iā ia kahi hoʻolālā kala hoʻolālā leo ʻelua ma ka hāmeʻa, e like me ka Note Air.Ma kahi o kahi ʻāpana polū ma ka ʻaoʻao, he ʻeleʻele hina, e hoʻohui i kahi ʻokoʻa maikaʻi.

Ke holo nei ka Leaf i ka Snapdragon 636 quad-core processor, me 2GB o RAM a me 32GB o ka waihona i loko. Hoʻohana wale ka Onyx Boox Leaf eReader i ka Android 10. Loaʻa iā ia kahi mea haʻiʻōlelo, kahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻolohe i nā puke leo, podcasts a mele paha.Hoʻohui ʻo ia i ka Bluetooth 5.0, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā headphone uea ʻole a i ʻole kahi ʻōlelo waho e hoʻolohe pū ai.Hoʻohana ʻia ke awa USB-C no ka hoʻoili ʻana i ka ʻikepili kikohoʻe mai kāu PC a i ʻole MAC i kāu Leaf, hoʻohana ʻia no ka hoʻouka ʻana i ka pākaukau.Aia kekahi g-sensor e hoʻololi aunoa ma waena o ke ʻano ʻāina a me ke ʻano kiʻi.E ʻae ka microphone i nā mea hoʻohana e kamaʻilio leo me nā polokalamu, e like me Facetime, Discord, Whatsapp a i ʻole Line.

ʻO 170g ka paona.He maʻalahi ke paʻa i ka lima hoʻokahi.Inā kūpono ka Leaf i kahi pahu pale, ʻaʻole ia e hoʻohui i ka nui. He kūpono loa ia no ka poʻe makemake ʻole i nā papa kaumaha.

ʻO nā hihia ʻē aʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻaʻike mai iā mākou.


Ka manawa hoʻouna: Dec-03-2021